QUI SOM

Recanvis Eurointer és una empresa amb una extensa trajectòria dedicada a la venda, distribució i comercialització de recanvis per a l'automòbil. Treballem amb primeres marques i comptem amb un magnífic servei d'atenció al client, que respon als dubtes i atén a les peticions de tots els seus usuaris per assegurar-los la màxima satisfacció.

Recanvis Eurointer, fundada a l'any 1977 pel senyor Manuel Soto Fernández i la senyora Maria Isabel Medina Castell, va ser represa pels seus fills Luis i Manuel, gerents en aquest moment, i compten amb una dilatada experiència i amb el suport dels millors fabricants i proveïdors del sector.

Expectatives

Recanvis Eurointer destaca per ser una empresa consolidada en el sector, que treballa per oferir als seus clients sempre la millor solució, independentment de les necessitats, per disposar d'una àmplia gamma de productes de la millor qualitat i per treballar únicament  amb els millors professionals i marques del sector, garantint així la millor solució a seus clients. 

El personal

Tot el nostre personal està a la seva plena disposició:

De dilluns a divendres de 8:30 a 13:00 i de 15:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00

Podeu contactar amb nosaltres trucant al telèfon 936 534 055 on podreu efectuar les vostres comandes. També podeu fer les vostres consultes a la nostra web, a l'apartat de Contacte.

El nostre equip de tècnics de recanvis podrà solucionar els vostres dubtes i assessorar-vos en l'elecció dels recanvis més apropiats a les vostres necessitats. 

Productes de qualitat

Tots els recanvis i accessoris distribuïts per Recanvis Eurointer compten amb:

  • Garantia legal
  • Garantia del fabricant que difereix segons els  productes i marques
  • Garantia legal dels defectes ocultats

¿Necesitas ayuda?
Habla con nosotros.

Habla con nosotros

Hola. Parece que estamos disponibles para chatear por WhatsApp.
Si no te contestamos ahora, lo haremos en cuanto nos sea posible.

Generalmente contestamos en unos minutos dentro del horario comercial.


Por favor, acepta nuestra política de privacidad para poder comenzar la conversación.

Hablemos